" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dimarts, 13 de març del 2012

MOSTRA D'AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE SANT MARTI

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí - i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc, La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals i El Canyoning Club.

Des de l’any 1997, en que vàrem iniciar aquest projecte, poc ens podíem imaginar el grau d’acceptació i el desenvolupament d’un acte divulgatiu com pot ser la Muntanya i el seu entorn. L’evolució ha estat important i el resultat el podreu veure en l’edició que encetarem el proper 2012 dels dies 3 al 17 de març.

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia (blanc i negre i color) com de projeccions d’audiovisuals (diapositives i vídeo) professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.

Els Organitzadors han apostat per internacionalitzar la Mostra, i fer possible la participació dels guanyadors en altres certàmens internacionals, com per exemple a Explos (França) i esperen col.laborar en altres certàmens en un futur molt proper.

El fet de poder traduir les bases a varis idiomes, ampliarà la participació, i el fet d’incorporar més espònsors, ens ajudarà a poder comptar amb els especialistes en l'àmbit muntanyenc de primera línia mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada