" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dimecres, 21 de març del 2012

DISCURS DE CLOENDA DE LA 15 MOSTRA de Estel Barbé responsable de programació de la FARINERA DEL CLOT

Benvolgudes, Benvolguts,
En primer lloc, moltes gràcies,
En nom de l’equip de direcció del Centre Cultural i de totes les persones que hi treballem dia rere dia, volem agrair aquest recordatori de la Mostra que fem extensiu al conjunt de persones que la fan possible.
I és que la Mostra és fruit d’un esforç col·lectiu. De moltes mans que regiren fotografies, audiovisuals,  estructuren una programació i la fan possible durant dues setmanes ininterrompudament. I a més, amb un exit de públic creixent any rere any.

Una quinzena edició no és poca cosa i si és possible, és també gràcies a l’enllaç i a la col·laboració de les agrupacions excursionistes, el teixit associatiu, amb els equips tècnics que gestionem aquests espais, els centres culturals de la nostra ciutat i en concret, del nostre barri.

Per no allargar-nos massa, dedicar aquest guardó a les ànimes del festival: la més visible que ens ajuda pas a pas a arribar al cim, en Carles Lucas i finalment, al Manel i la Gemma, pel dia a dia, per donar-nos l’oxigen de l’alçada, pel carinyo i per ajudar-nos a continuar omplint de vida aquest petit camp base que hem creat durant quinze dies a l’Auditori de la Farinera, la nostra fàbrica de cultura quotidiana.

Moltes gràcies de nou,

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Estel Barbé per el teu simpàtic i carinyós discurs de cloenda en aquest campament d'alçada virtual, al centre de la ciutat de Barcelona i un dels millors districtes de la ciutat, Sant Martí, i en el que tenim una fabrica de cultura que hem d'estar orgullosos de gaudir-la LA FARINERA DEL CLOT.

    ResponElimina