" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dimecres, 2 de març del 2011

escrit del blog de la Daila Ojeda, que parla be de nosaltres.....

Gracias a los organizadores de la Mostra d'audiovisuals de la Farinera del Clot por la invitación a este acogedor evento :-) Espero que lo hayan pasado bien.
Fue un placer estar ahí compartiendo experiencias escalatísticas con todos los que por allí se acercaron... a pesar de los nervios preliminares, la atmósfera cercana y familiar que se respira en este lugar hizo que todo fuera realmente fácil para mí.. sobretodo junto a la compañía de mi gente, Annita, Cristian, Helena, Markus, Chris y Nancy (un puntazo de amigos) :-)
Además estuvimos inaugurando evento y eso quiere decir que también hubo brindis con una rica copita de cava! jejeje.. que más se puede pedir!
http://mutante.com.ve/conferencia-de-la-escaladora-daila-ojeda-en-barcelona



Gracias Daila i Cris el gustazo fue nuestro nos hicísteis pasar una tarde muy agradable a todos, un beso i hasta pronto..

Organització Mostra.

1 comentari:

  1. A mes de ser una escaladora de primera i una “fanàtica” del seu tipus de vida, va demostrar tal simpatia i saber estar que va ajudar a crear el millor ambient possible al Camp Base de la 14ª Mostra de Muntanya. Parlar amb ella va ser un plaer.

    ResponElimina