" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI


dimarts, 15 de març de 2011

AGRAÏMENTS

La Mostra d’enguany ha arribat al seu final, tot i ser de dues setmanes encara ha estat curta, la quantitat de treballs presentats i de qualitat ho demostra.
La 14ena. Mostra de muntanya, ha estat dura, molt i molt, el fatídic diumenge del 27 de febrer el recordarem per sempre, el nostre company i amic Jordi ens deixà malauradament en un trist i injust accident de trànsit…
Què fem? el cop sofert és molt dur per a tots nosaltres, la Mostra continuarà encara que només sigui per homenatjar al Jordi i a la seva entitat el Foment Martinec, no oblidem la Lídia, la seva muller que també és una entusiasta i una peça clau del projecte. Endavant és la resposta i fins avui acabada la Mostra amb un èxit de públic, treballs audiovisuals i fotogràfics.
Ara toca agrair a tots i cada un dels que hi han intervingut , voluntaris en la logística de la Mostra, pertanyents a les entitats col•laboradors , espònsors, espeaker, personal de la Farinera, recepció i tècnic de so, el Jose, Direcció, als jurats fotogràfic i dels audiovisuals, treballs amb molta feina.
Wala Unipreus, material de regal i obsequis. Trofeus Campió, Servhos càtering, Disseny, Wayava , TVClot, Petroblanc, produccions dels tràilers.
FEEC, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Mavigar Serveis Integrals ,S.L., Generalitat de Catalunya, Natura i Aventura revista i publicitat. La Farinera del Clot, Unió de Federacions Esportives Barranquero,Desnivel.
Excel•lentissim Ajuntament de Barcelona, districte de Sant Marti , un agraïment molt especial a totes i cadascuna de les persones que hi han intervingut. Sense aquesta estreta col•laboració no seria possible que la Mostra hagués arribat al lloc que està en el rànking dels audiovisuals.
La propera edició serà important amb el 15è aniversari ,amb el currículum que tenim, creiem que podrem assolir cims més alts, el projecte que vàrem iniciar com una trobada d’amics, per exposar les nostres fotos, ja no es això i està més que consolidat i només amb el criteri crític d’anar millorant cada una de les edicions.
La llista de participants a la Mostra durant més de 14 anys és llarga i d’un gran nivell, l'elit en tots i cada un dels esports hi ha passat, podem estar satisfets i esperem que la propera continuarem fent-la créixer.

Moltes gràcies a tots en nom de totes les entitats que donen suport al projecte de la difusió cultural i esportiva de la MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE SANT MARTÍ.
Colla Excursionista la Senyera,Unió Excursionista de Sant Martí de Provençals UESMAP, Canyoning Club Punto Límite, Secció Excursionista del Foment Martinenc i l’Agrupació Excursionista Icària.

Entitats organitzadores de la Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada