" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dimecres, 1 de juny del 2011

Festival de Cinema d'explos



Els hostes diumenge AM

Els hostes diumenge AM

> CANYIGUERAL Jordi (Espanya)

Jordi és un jove director de 26 anys. Ell treballa com a operador d'estacions de televisió a Catalunya i Espanya. Ha dirigit diversos documentals des de la seva creació el 1999. Recentment va començar a treballar amb els germans Pou en projectes d'extrema puja.

> Guillaume De Maeyer - guanyador Amateur competeix

director de Young, William vindria a viure, i la seva passió per les imatges.
Ell acaba de guanyar el primer concurs i l'aposta explos aficionats que això és només el començament d'una bella història que va començar per a ell!

> CIUTAT VALERA Jordi (Espanya) - el primer premi al Festival de Cinema Amateur de Barcelona

Jordi va rebre el primer premi d'aquest any d'aficionats a la 14a edició de la Mostra d'audiovisuals i fotografia de Muntanya de Barcelona. Com a part de l'intercanvi de col.laboració en el seu lloc, la seva pel.lícula "Ruta dels Annapurna amb BTT" es presenta en explos festival d'aquest any.

-

El jurat del vídeo amateur de 2011:

> Luc Henri Fage - càmera, director

Espeleòleg i explorador, Henry Lucas ha fet moltes pel lícules d'aventura per més de 30 anys.Molts han guanyat premis en festivals a França ia l'estranger i la difusió en els canals nacionals: France 3, France 2, France 5 i Art.
La veu de la saviesa i l'experiència en la competició ;-)

> Evrard Wendenbaum - càmera, director

Evrard és un fotògraf, càmera i l'aventura de pel lícula. Incansable aventurer, que viatja pel món durant 10 anys en els esports d'expedicions.
"Amazones Vertigen" va guanyar el seu primer film nombrosos premis. Actualment està treballant en el primer documental realitzat en 3D, en col.laboració amb Canal +.

> Laurent TRIAY - càmera, director

Escalador, Laurent llança una autodidacta en el tiroteig i el cinema d'escalada. La seva primera pel lícula va ser un veritable èxit en el mitjà, que li va valer de tir en una ambiciosa expedició a Madagascar amb Arnaud Petit. Després d'aquesta expedició, la segona pel.lícula de "Tough Enough" és també un gran èxit. La tercera "A Girl Thing" és el mateix pensament amb sensibilitat real. Des de la seva creació, el mateix any que el primer festival Explosiva, Lorenzo va aconseguir l'alliberament d'una pel.lícula a l'any, dos dels seus muntatges es presenten al festival d'aquest any, incloent un canó de muntatge ha acabat i al cap de Petzl.

> Julien Nadira - càmera, director

Després d'estudiar audiovisuals on va aprendre la mecànica de la producció (guió, rodatge guió, filmació i edició), que va començar a fer pel lícules, esports amb el seu amic Vladimir Cellier, tenen un enfocament de les activitats poètiques la naturalesa de l'esport normes de sortir.
La seva pel.lícula "Tuzgle" ha rebut nombrosos premis a festivals d'arreu del

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada