" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dimecres, 9 de febrer del 2011

SALUTACIONS... REGIDOR-ORGANITZACIÓ

Amigues i amics avui per nosaltres és festa grossa, seran uns dies de feina i molta intensitat per a molts de nosaltres i també per als que participeu tant en fotografia com en els Audiovisuals, gaudint tots junts d’una afició que ens uneix.
Ja ha passat gairebé un any i ens trobem davant d’una nova edició de la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí. Us donem la benvinguda i us convidem a passar-ho bé amb els magnífics treballs presentats a la 14ena. Edició.
Malgrat les dificultats que ens envolten, estem fent un esforç per tal de continuar tirant endavant la nostra exposició-concurs, els actes són gratuïts i intentarem fer-vos passar unes estones ben agradables.
Les participacions i col•laboracions han estat fins ara amb persones i empreses d’alt prestigi dins el món de la muntanya i dels esports d’aventura. Agraïm a tots els voluntaris i espònsors l’esforç realitzat fins ara, però no han de deixar de treballar per tal de que la Mostra segueixi la seva ascensió.
Us esperem doncs, al Centre Cultural La Farinera del Clot els dies 26 de febrer al 12 de març de 2011.
L’Organització.


******************

Benvolguts,
Benvolgudes,
La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya torna a la seva cita habitual amb els amants dels esports de muntanya. Aquest any la Mostra arriba ja a la seva 14a edició. Del 26 de febrer al 12 de març al Centre Cultural la Farinera del Clot podrem gaudir de les magnífiques fotografies i audiovisuals que es presenten a la Mostra.
El programa d’activitats d’aquesta edició compta amb la presència destacada de Liv Sansoz, escaladora francesa que ho ha guanyat tot i de l’esportista canària Daila Ojeda.
Un any més, vull agrair la participació de totes les persones i entitats que intervenen en l’organització, la seva dedicació i esforç ha convertit la Mostra d’audiovisuals i fotografia de muntanya en un referent per a tothom que vol gaudir dels esports de muntanya
Us hi convidem a tots, no hi falteu!
Francesc Narváez i Pazos
Regidor del Districte de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada