" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI






dilluns, 8 de febrer del 2010

Salutacions del Regidor del Districte de Sant Marti Sr. Frances Narvaez i d'organitzaciò de la Mostra

Benvolguts,
Benvolgudes,

La Mostra d´ audiovisuals i Fotografia de Muntanya que arriba enguany a la 13 a edició tindrà lloc del 22 de febrer al 6 de març. Organitzada per entitats excursionistes de diversos barris i amb el suport del districte de Sant Martí ha esdevingut una cita important pel amants de la muntanya i del muntanyisme. A destacar enguany la seva internacionalització, fet que li dóna encara més una rellevància clau en aquest món del muntanyisme.

El programa d’activitats d’aquesta edició compta amb la presència de Sílvia Vidal, Inés Papert i Ferran Latorre, tots ells figures rellevants del món de l’escalada i de l’alpinisme actuals. Per altra banda hem de destacar la presència de Cris Sharma que a data d’avui és uns dels millor i més carismàtics escaladors de roca de tot el món.

Un any més, vull agrair la participació i l’entusiasme de totes les persones i entitats que intervenen en l’organització, tot destacant el gran esforç que han fet durant tots aquest anys i que ha convertit la Mostra d’audiovisuals i Fotografia de Muntanya en un referent per a totes les persones que gaudeixen de les activitats de muntanya.
Us hi esperem a tots!

Cordialment

Francesc Narváez i Pazos

Organitzadors de la;
MOSTRA D'AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE SANT MARTI



Teniu a les mans el Programa de la 13ena. MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA DE SANT MARTÍ i la veritat és que n’estem orgullosos, pensem que les nostres expectatives pel que fa a aquest Festival es van assolint.

Jo ho dèiem a les bases, que no ens imaginàvem l’èxit, tant de participació, com d’assistència aconseguits, per això ens hem tornat ambiciosos i hem començat a internacionalitzar la Mostra i a introduir canvis en la presentació del festival.

Això si, us volem demanar que sigueu indulgents amb nosaltres, ja que considerem que aquesta serà una edició de transició i esperem anar perfeccionant el nou format per a les edicions venidores.

Esperem i desitgem que gaudiu d’aquesta nova Mostra. Sigueu molt benvinguts.

L’organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada