" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI


dimarts, 15 de desembre de 2009

NOVETATS MOSTRA

La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya del Districte de Sant Martí és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí - i la l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc - Unió Excursionista Sant Martí de Provençals, Canyoning Club.

Des de l’any 1997, que varèm iniciar aquest projecte, poc ens podíem imaginar el grau d’acceptació i el desenvolupament d’un acte divulgatiu com pot ser LA MUNTANYA i el seu entorn. La evolució ha estat important i el resultat el podreu veure en la edició que encetarem el proper 2010

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia (blanc i negre,i color) com de projeccions d’audiovisuals (diapositives i vídeo) professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.

Enguany les novetats són molt innovadores, perquè l'aposta dels Organitzadors ha estat internacionalitzar la Mostra, i fer possible la participació dels guanyadors en altres certàmens internacionals, com per exemple enguany a Explos (França) i altres en un futur molt proper.

El fet de poder traduir les bases a varis idiomes, ampliarà la participació, i el fet d’ incorporar més espònsors, ens ajudarà a poder comptar amb els especialistes en l'àmbit muntanyenc de primera línia mundial.

Us convidem doncs a que assistiu a la propera edició de la Mostra que tindrà lloc del 22 de Febrer al 6 Març del 2010 a la Farinera del Clot (Barcelona).


La Organitzaciò de la Mostra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada