" LA MUNTANYA A SANT MARTI "

UN DELS MAJORS ESDEVENIMENTS ESPORTIUS I CULTURALS DEDICAT A LA MUNTANYA...

AL DISTRICTE DE SANT MARTI

A LA FARINERA DEL CLOT
AMB LA ORGANITZACIÓ DE
LES ENTITATS EXCURSIONISTES DE SANT MARTI


dimecres, 16 de juny de 2010

14ena MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA

14ena MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA
de SANT MARTÍ a la ciutat de BARCELONALA PROPERA MOSTRA DE MUNTANYA PER ALS DIES
26 de febrer al 12 de març del 2011


Com sempre els actes es duran a terme al Centre Cultural La Farinera del Clot, us anirem informant de l’ampli ventall de participació d’Alpinistes i practicants d’esports de Muntanya i d’Aventura que faran les delícies del públic tan fidel que ens fa costat.

Amb Audiovisuals tan a nivell professional com amateur .

També la fotografia està en un nivell extraordinari de qualitat en totes les categories que opten als premis… tan en metàl•lic, com en trofeus originals i valuosos.

Els espònsors també són un valor afegit i en alça en el seu patrocini ja sigui en material que sortegem entre el públic assistent o en l’ampliació dels premis…

La veritat és que estem contents amb el nivell que està adquirint LA MOSTRA i l’acceptació entre el públic i participants tan a nivell de Fotografia com d’Audiovisuals

Els membres del jurat són escollits entre persones de reconeguda vàlua en els mitjans Fotogràfics i de Cinema del nostre país.

La Mostra des de la passada edició va entrar en el circuit internacional , això comporta la presentació dels guanyadors dels primers premis, a festivals de Audiovisuals d’altres països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada